Urine Drinken

Webcams
Ik geil op urine drinken! Pamela laat zien hoe ze haar eigen pis keihard in haar bek laat stromen en alles opdrinkt!

Lekkere babe laat urine lopen

Urine drink is lekker

Dit is Pamela met haar grote tieten en haar kale kut! Pamela laat hier zien hoe ze gewoon op de grond pist, maar wil in het volgende plaatje uitleggen dat het zonde is om je urine op de grond te laten vallen! Ook in een toilet hoor je niet te pissen! Urine moet je weer drinken! Bekijk hier hoe Pamela haar eigen zure pis gaat drinken!

Urine over haar borsten

Plassen over haar borsten

In de badkamer wordt niet alleen gedoucht of geplast! Dit is prima met elkaar te combineren! De blonde dame neemt plaats in de badkuip en haar vriend richt zijn piel op haar tieten! De urine spuit er keihard uit!

Blonde babe laat zien hoe ze haar eigen urine lekker drinkt

Urine drinken is heerlijk

Urine drinken, het klinkt zo vies, maar dat is helemaal niet. Niets is zo lekker als een golden shower van jezelf, voor jezelf! Pamela heeft de juiste techniek ontwikkeld om zichzelf een geweldige urine douche te geven en daarbij zoveel mogelijk van haar zure pis in haar eigen mond te laten belanden!

Handig gaat ze op haar rug liggen en werpt haar benen over haar hoofd! Leunend op haar schouders met haar kut in de lucht pompt ze haar blaas leeg! Het begint met een mooi fonteintje en gaat al snel over in een grote straal pis die over haar hoofd klatert!

Met een beetje controle dirigeert ze haar urine richting haar mond en al snel vallen dr druppels op haar tong! De urine straal daalt neer in haar mond en likkend en slikkend drinkt ze het grootste gedeelte van haar eigen urine zonder problemen op!

Plassex sexfilms downloaden

Download hier alle sexfilms waarin vrouwen en mannen urine drinken en daar geil van worden! Golden showers en andere watersport spelletjes!

Geil van het drinken van urine

Urine drinken is lekker

Wat was dat fijn! Pamela heft haar eigen urine weer kunnen drinken! Ze lest er niet alleen haar dorst mee, maar wordt er ook een beetje geile van! Terwijl ze haar lippen aflikt van haar eigen urine, speelt ze een beetje met haar kutje! Pamela begint zich heerlijk te vingeren! Geniet mee van het lekker orgasme dat Pamela hier krijgt!