Soldaten Rape

Webcams
Ik geil op deze Irakese vrouw die door een stel Amerikaanse soldaten voor de ogen van haar vrienden wordt verkracht!

Soldaten in Irak verkrachten lokale vrouw

Soldaten rapen in Irak

In de oorlog in Irak werd een groep krijgsgevangen gemaakt en tot grote vreugde van de soldaten zat er tussen de opstandelingen een mooie, jonge vrouw. Deze werd er tussenuit gehaald en ter plaatse in de woestijn ontdaan van haar burka. Voor de ogen van haar medestijders werd de Irakese vrouw helemaal ontbloot!

Groep soldaten verkracht in de woestijn

De film van de soldaten rape

Onder bedreiging van grof geweld met messen en geweren werd de Irakese vrouw gedwongen de piemels van de soldaten af te trekken en om de beurt in de mond te nemen om aan te zuigen. De mannen waren er verbaasd over wat voor sex talentje dit jonge Irakese sletje was. Ze wist verdraaid goed hoe ze met stijve lullen om moest gaan.

Gruwelijke verkrachtingen op film gezet

Wees getuige van deze afschuwelijke verkrachtingen die echt zijn voorgekomen en gefilmd werden. Op deze sites staan ze nu!

Irakees vrouwtje geraped door soldaten

Soldaten in Irak verkrachten vrouwen

Ook de Amerikaanse soldaten zijn uit de kleren gegaan en hebben de andere gevangen gedwongen om toe te kijken. Want er stond wat te gebeuren. Ze zouden die Irakese vrouw uit pure wraak voor de ogen van haar vrienden verkrachten en mishandelen. Volgens de soldaten is er geen betere straf methode dan brute rape.

Irakese meid in een groepsverkrachting

Echte rape door soldaten

Puur en alleen om haar vrienden te sparen gaf de arme Irakese vrouw zich bloot en liet haar mooie lichaam voleldig misbruiken door de gore soldaten. Inmiddels neukten ze het jonge ding in haar kutje en knijpen haar bijna fijn. De jonge vrouw leed enorm veel pijn en werd misselijk van al die harde neuk stoten in haar ontmaagdde lichaam!

De getuigen van extreme verkrachtingen

Arme vrouwen die het slachtoffer zijn geworden van rape en daarna ook nog eens bekend gemaakt werden op de onderstaande sites!

Soldaten swaffelen arme Irakese vrouw

Rape van Irakeze vrouw door soldaten

Daar de Irakese vrouw er prachtig uitzag en lekker jong was, was het voor de soldaten geen enkel probleem om een erectie te krijgen. Vooral door haar tegenstribbelingen werden de soldaten bloedgeil. Met hun harde pikken swaffelden ze hun slachtoffer lomp in het gezicht. De vieze eikels van deze rapende soldaten sloegen haar in de ogen!

Irakese moet Amerikaans zaad slikken

Gruwelijke soldaten rape

De mannen waren bijna uitgeneukt en wilden deze verkrachting nog wel mooi afsluiten. De enige manier om haar vrienden te sparen was door zoveel mogelijk sperma van de Amerikaanse verkrachters te drinken en door te slikken. Kokhalzend en jankend van vernedering nam de Irakese jongedame de klodders zaad tot zich en probeerde ze zo goed als mogelijk door te slikken!

De arme slachtoffers van smerige rapers

Brute rape verhalen en films vol gruwelijk gestoorde mannen die zich vergrepen aan prachtige, maar onschuldige jongedames!