Mond Volspuiten

Webcams
Jongens misbruiken een dronken tiener in de badkamer en spuiten haar mond vol sperma!

Marieke is nogal dronken

Kotsen in de WC

Op een klassenfuif had Marieke te veel gedronken. Volgens mij was het de eerste keer dat ze echt zat was en dat schept mogelijkheden! Jan en ik hebben haar naar de badkamer gebracht waar ze kon kotsen!

2 Lullen in haar mond doen

Twee pikken tegelijk

We trokken Marieke aan haar haren zodat ze haar bek wat verder open deed en zo niet steeds met haar tanden in onze voorhuid zat! Dat bleek zo goed te werken dat Jan en ik onze pik tegelijk in haar bek stoken!

Dronken meisjes misbruik

Wanner meisjes teveel ophebben zijn ze gemakkelijk te neuken!

Schoonspoelen met drank

Alcohol in haar mondje

Natuurlijk deden we de deur op slot, want we hadden zin om eens flink misbruik te gaan maken van Marieke. Daarom dwongen we Marieke nog meer te drinken en natuurlijk om haar mond schoon te spoelen van de kots!

Marieke's mond volspuiten

Klaarkomen in de bek

Marieke leek te snappen hoe ze moest pijpen, want het duurde niet lang of we spoten beide met volle kracht de cum in haar mond! Ik voelde dat ik bijna in haar keel spoot! Daar had Marieke niet op gerekend!

Meisjes bruut verkrachten

Kwetsbare jongedames vormen een gemakkelijke prooi voor rapers!

Onder dwang pik in de mond

Dikke lul in haar bek

Want ik leg mijn lul niet in een bek op kots. Ja, inderdaad: Jan en ik hadden onze broek allang naar beneden gedaan, want we gingen er van uit dat we sex zouden hebben met Marieke! Zij wist het niet, maar had geen keuze!

Uitspugen of toch slikken?

Mond vol sperma

Marieke wist niet goed wat ze aanmoest met al dat zaad in haar mond! Maar Jan en ik besloten om haar niet te slaan als ze het niet doorslikte. Marieke kon nauwelijks bewegen en het leuke was dat ze een deel echt doorslikte!

Jonge meisjes neuken

Sommige meisjes willen gewoon geneukt worden door jongens!

Duidelijk maken hoe te pijpen

Aan d'r haren trekken

De dronken doos stribbelde tegen, maar ze zag al snel in dat ze maar beter kon meewerken. Ik vraag me af of ze al eens eerder gepijpt had of dat ze zo zat was, want erg goed was ze niet! Maar een beetje pijn doet wonderen...

Marieke kotst en jankt

Sperma resten eruit

De rest spuugde ze uit en, terwijl wij nog aan het nagenieten waren, begon Marieke weer te kotsen en te janken, maar daar hadden wij geen boodschap meer aan! Die slet was afgewerkt! Aankleden en verder zuipen maar weer!

Ontmaagdingen op film

Voor andere meisjes is het de eerste keer dat ze sex hebben!