Mond Pissen

Webcams
Ik geil op meisjes die zich zonder te klagen in de bek laten zeiken en zelfs urine bereid zijn te drinken!

Het mondje openen om daar in te laten plassen

Plassen in haar mondje

Hoi, mijn naam is Marleen, ik ben 23 haar oud en ik studeer rechten. Voor de buitenwereld ben ik de perfecte studente, het brave meisje, die lieve dochter, maar niemand weet wat voor een smerig sletje is eigenlijk ben. Nou ja, er is er één die weet hoe pervers ik ben. Diegene heeft we zelf zo gemaakt. Ik was inderdaad ooit een braaf meisje. Nu ben ik echter een ranzige del die zich in de mond laat pissen!

Tegen haar wil in volgespoten mondje geplast

Pissen in haar mond

Ik moest mijn mondje nog verder open doen en mijn ogen dicht houden. Het duurde even, maar toen snapte ik waarom. Zijn penis moest slap worden voordat hij opnieuw kon vuren. Ja, het is wat je denkt: hij plaste in mijn mond. Een warme straal spoot in mijn keeltje. Ik wist niet wat ik meemaakte. Hij hield mijn hoofd stevig vast, dus ik moest wel drinken en slikken. Ik schrok me helemaal kapot. Maar dat was toen!

Sperma in haar mondje en daarna warme pis

Pis voor in haar mondje

Ik wil niet zeggen dat ik echt verkracht was, maar toch was dat mijn beleving in die tijd. We hadden geneukt en ik was heerlijk klaargekomen. Hij trok zich af en spoot zijn zaad tegen mijn gezichtje aan. Ik had mijn ogen gesloten en mijn mondje geopend. Ik wilde wel eens weten hoe sperma smaakte. Nou, dat viel dus best mee. Toch zat er nog veel op mijn wangen. Maar ik mocht van hem mijn ogen nog niet opendoen!

Meisje laat zich met plezier in haar mond pissen

In de mond lekker pissen

Na afloop huilde ik, maar de dagen verstreken en ik begon steeds meer met plezier terug te denken aan die verkrachting. Ik vroeg of hij het nog eens wilde herhalen en sindsdien ben ik er eigenlijk een beetje aan verslaafd geworden! Ik kruip naar de badkamer, ga boven de WC pot hangen en open mijn mond. Dan komt hij met zijn leuter in de hand en probeert zoveel mogelijk in mijn mondje te urineren. Hij plast me helemaal vol!

Golden shower mond pissen

Zin om eens wat vrouwen te zien die in de mond gepist worden? We hebben heel wat films vol lekkere meiden die zich in de bek laten zeiken! Op de onderstaande sites barst het van urine zuipende sletten!

Plassen over haar borsten

Plassen over haar borsten

In de badkamer wordt niet alleen gedoucht of geplast! Dit is prima met elkaar te combineren! De blonde dame neemt plaats in de badkuip en haar vriend richt zijn piel op haar tieten! De urine spuit er keihard uit!

Urine voor in de mond

Urine voor in de mond

Een meisje wordt in de bek gezeken en om te voorkomen dat de vloer vies wordt vangt ze de rest op met een bordje! Straks kan ze ook dat bordje nog eens lekker leegdrinken!