Mijn Klasgenote

Webcams
Mijn klasgenote en ik zijn beide op paardrijden, maar op een middag ontdekten we nog een gemeenschappelijke passie...

Twee klasgenoten die beide gek zijn op paarden

We zijn nog beide maagd

Marlies weet dat Marloes nog maagd is en ook zij zelf heeft 'het' nog nooit gedaan met een jongen. Nu ze het daar zo over hebben, komen ze van elkaar te weten, dat ze er eigenlijk ook niet veel voor voelen om dat te gaan doen.

Zo'n piemel is toch niets, vinden ze. Maar om gelikt en gevingerd te worden, ja, dat kan best lekker zijn. Maar door een vieze jongen? Nee.

Ruiken en likken aan het sneetje van Marlies

Wat een fijn kutje heb je

De kleine vingertjes van Marlies en Marloes betasten de vagina's van de ander. Bevend van de spanning genieten ze van de vaginale massage die ze ontvangen en die ze mogen geven.

Beide sneetjes worden zo nat, dat het vocht door het slipje komt. Marloes vraagt haar klasgenote of anders niet eens haar kutje mag ruiken en kussen. Marlies staat dat toe en voelt opeens de tong van Marloes tegen haar clitje.

Veliefde klasgenotes zijn nu echt lesbisch

Na de lesbische ontmaagding van Marlies en Marloes ging er een wereld voor ze open. Het bleef niet bij die ene keer.

De twee klasgenootjes spraken die week daarop weer af en hebben toen kennis gemaakt met een echte dildo!

2 Havo scholieren en een lesbische ervaring

Dit zijn Marlies en Marloes, twee klasgenootjes van de havo en beide gek op paarden. Na schooltijd zijn ze dan ook vaak op de boerderij te vinden ergens op het platteland.

Dit zorgt er voor dat de beide dames een innige band met elkaar kregen en dat het haast onvermijdelijk was, wat er die dag gebeurde.

Doe eens voor bij mij hoe jij jezelf graag vingert

Een nat kutje voelt fijn aan

Zelf doen ze het regelmatig, vingeren. Dat is toch lekker? Marlies zegt dat ze het vooral buiten heel graag doet. Op de boerderij nemen de meisjes plaats op een plek waar niemand ze kan zien.

Marloes vraagt haar klasgenote: "Hoe doe jij het eigenlijk? Hoe vinger jij jezelf? Wil je het niet eens laten zien? Niemand kan ons hier zien! Of... zullen we elkaar vingeren?

Hun eerste lesbische orgasme hebben ze

Klaarkomen in de schaduw

Ze zijn niet meer te stoppen, deze meisjes. De kleertjes gaan uit en beide meiden likken en vingeren de ander vol genot. In de schaduw buiten beleven de dames een fantastisch orgasme.

Dit is iets wat ze nog nooit hebben gevoeld, op zo'n manier. Het was veel intenser dan ze ooit hadden kunnen dromen.

Lesbische tiener meisjes

Geile films vol hete tiener meisjes die voor het eerst sex hebben!

Meisje krijgt geil lesje

Meisje krijgt geil lesje

Een rijpe dame die een jong meisje uitlegt hoe ze moet pijpen! Met een strap-on dildo legt ze alles precies uit! Maar ook in de lesbische liefde wordt het meisje bekend gemaakt!

Een lesbisch buurmeisje

Een lesbisch buurmeisje

Een leuke meid heeft sex met haar eigen buurmeisje! Bekijk hier hoe deze twee geile grieten met elkaar sex hebben en samen een stevig orgasme delen!

Geile lesbische meisjes

Geile lesbische meisjes

Twee leuke meisjes verkennen heel speels elkaars lichamen! Bekijk hier hoe de meiden met elkars tietjes spelen en geil zoenen! Want dan zijn hun kale poesjes aan de beurt!