Fles in Anus

Webcams
Ik geil op een fles in een anus steken en zo'n tienerkontje helemaal uit te wonen door de fles heen en weer te soppen in haar krappe aars!

Twee dronken tieners meisjes proberen of flesje in een vagina en in een kleine, krappe anus past

Flesje past in anus van tiener

Toen ik bij mijn beste vriendin was hebben we heel wat flesjes gedronken, terwijl we lekker aan het kletsen waren over sex en dat soort zaken. Zij deed voor hoe ze jongens pijpt, met haar flesje en toen moest ik wel lachen, want als lullen er echt zo uitzagen zou dat nooit in mijn poesje passen.

Mijn vriendin zei dat dat geen probleem was. Een fles past heus wel in een kutje. Ik geloofde er niets van en daagde haar uit. Of ze het kon bewijzen. Ze zei toen dat ik mijn flesje onder de kraan moest afspoelen en dan mocht ik het bij haar in het spleetje steken om te zien of dat kan. Terwijl ik in de keuken was trok mijn vriendin haar slipje uit en maakte met haar vingers haar gleufje een beetje nat.

In duwde het flesje zonder moeite naar binnen. Echt geweldig. Voor de grap trok ik het heen en weer en dat vond ze nogal lekker. Ik gaf toe dat ze gelijk had: een fles past in een poesje, maar nu had ik meteen een nieuwe vraag: Hoe zit het dan met de kont? Past een fles in je anus?

Mijn vriendin gaf aan dat ze dat niet wist, maar wilde het best proberen met mij. Ze klom op tafel en liet zich over het flesje zakken dat ik goed vasthield. De kop van het flesje schoof in haar anus. Langzaam liet ze zich verder zakken en ja: centimeter voor centimeter kregen we het flesje in haar kontgaatje!

Met anus over flesje zakken

Anus wil flesje binnen hebben

Mijn vriendinnetje heeft een heel lekker poesje, dat er klein en strak uitziet, maar in werkelijkheid een flesje kan bevatten. Voor haar kontje geldt hetzelfde. Het halve flesje kon ik in haar reetje krijgen!

Fles zit voor helft in de anus

Flesje zit in de anus

Zie hier het bewijs dat ook kleine, jonge tieners anaal geneukt kunnen worden. Je kunt zelfs in een kleine, strakke reet de hals van een fles steken. En ze vindt het nog lekker ook!

Meer lekkere penetraties

Voor nog veel meer foto's en films van vrouwen met grote objecten in hun kutjes en kontjes klik je op de onderstaande websites!