Evelyne

Webcams
Ik geil op Evelyne omdat ze een preutse teef is die het verdient met haar veel te kleine tietjes op het internet gezet te worden!

Op bezoek bij Evelyne die zich omkleedt

Geile kunstacademie slet met kleine montes

Evelyne, een jonge meid die op de kunstacademie zit en misschien is dat wel een verklaring voor haar vreemde gedrag. Ze geeft je het gevoel dat je haar kunt krijgen, dat ze van jou is, dat ze elk moment bij je op schoot komt zitten en je heftig gaat zoenen, maar nee: niets daarvan is waar. Evelyne houdt er van om spelletjes met je te spelen.

Evelyne gaat voor je ogen uit de kleren

Joost maakt foto van Eveline

Evelyne draait zich nog een beetje om en voelt hoe je met je ogen haar hele lichaam scant. Je ziet haar maagdelijke billen, haar nogal kleine, spitse tietjes en weet het nu zeker: dit wordt neuken! Ze is een geweldige verrassing aan het voorbereiden en gaat je in haar blootje in haar bed sleuren voor een stevig potje neuksex! Maar dan komt het...

Super kleine tieten van de jonge Evelyne

Bossche kunstslet met veel te kleine monts

Voor je ogen kleedt ze zich om. Alsof het allemaal heel normaal is. Op haar studenten kamertje trekt haar topje en beha uit en draait zich niet eens om. Integendeel: ze geniet er van om je gezicht te zien, wanneer ze heel nonchalant haar tepels op je richt. Elke normale man voelt dan iets in zijn broek bewegen en dat weet zij. Dat is nu juist zo irritant.

Nog een stiekeme foto van blote Evelyne

De kleine montes van het jonge sletje

Zo onschuldig mogelijk kijkt ze je aan en zegt: "hey, ik ga douchen en ik weet niet of ik je daarna nog zie, maar dan zeg ik nu vast doei, veel plezier vanavond en we spreken elkaar dan snel weer, ok?" Hoer, kutwijf, snol, slet, teef, schijtbitch... denk je en ondertussen klik je voor de laatste keer op die knop van je camera die je steeds in je handen verborgen hield....

Het slipje van Evelyne gaat ook maar uit

Kleine Bossche bolletjes en ronde montes

Als je dan niet precies weet wat je moet zeggen en iets probeert uit de stamelen gaat ze nog verder. Ze trekt haar slipje uit en smijt al haar kleren op de bank. Ondertussen probeert ze een heel normaal gesprek met je aan te gaan over haar super oninteressante reizen. Je zit daar wel even tegen een jongedame aan te kijken die alsmaar bloter wordt.

Mogelijke oplossingen voor deze sletten

Helaas zijn er nogal wat sletten zoals Evelyne en dan komen we nu bij de vraag: wat doen we daarmee? Laten we die zomaar de douche in gaan en laten we ons zomaar vernederen door zo'n slettekopje?

De onderstaande links zouden wel op ideeŽn kunnen brengen en plaatsen we hier geheel 'zonder bedoeling', maar puur ter inspiratie...