Eerste Pijpbeurt

Webcams
Ik geil op meisjes die voor het eerst een blowjob geven en ontdekken hoe lekker het is om te pijpen

Voor het eerst heb ik gepijpt

Over mijn eerste pijpbeurt

Mijn naam is Lieke en ik ben vorige maand 18 geworden. Volgens mijn ouders ben ik nu oud en wijs genoeg om zelf beslissingen te nemen. Dit was er één van!

Mijn eerste pijpbeurt... wat een belevenis was dat! Wel leuk hoor! Ik zal jullie hier in detail vertellen hoe het verlopen is.

Rukken en pijpen naar zaad

Rukken en pijpen naar zaad

Een bloedmooi tiener meisje mag een dikke paal verwennen! Met haar mondje en haar handen doet ze haar best om de stijve piemel tot spuiten te brengen! Wat wil ze toch graag die verse kwak zaad in haar kleetje!

Voor het eerst gaf ik een jongen een echte ruk- en pijpbeurt

Mijn allereerste keer pijpen

Toen is het dus gebeurd! Tot op die dag had ik alleen nog maar met hem getongzoend, maar toen hebben we het echt gedaan. Tenminste, niet all-the-way hoor, maar dat komt nog wel. Zijn piemel was in een keer hard. Zo grappig om een wormpje zo groot te zien worden. Wat een lange, gladde paal is het toch.

Nou ik trilde wel en toen ik zijn pik vastpakte ging er een rilling van genot door me heen. Ik bekeek hem van alle kanten en maakte mijn lippen nat. Ik durfde zijn pik niet in mijn mond te doen, want ik schoot telkens in de lach van de zenuwen.

Maar hij moedigde me aan en toen stak ik mijn een beetje uit en raakt met het topje zijn eikel aan. Wat was die glad! Nou, toen likte ik nog eens en toen deed ik mijn mond open en liet zijn penis naar binnen gaan.

Zo begon mijn eerste pijpbeurt en ik vond het heel lekker. Ik kneep in zijn staaf en sjorde een beetje heen en weer. Met mijn tong werd ik steeds handiger en toen begon hij steeds harder te hijgen en te bewegen. Hij riep: "Ik kom klaar, ik kom! Blijf doorgaan, sneller, sneller..."

Ik wel nog steeds een maand

Piemel te groot voor kutje

Ik denk dat ik wel klaar ben voor mijn ontmaagding, maar ik vind het wel erg spannend. Ik heb het idee dat het helemaal niet zal passen in mijn sneetje!

Mijn vinger past er wel helemaal in, maar dan voel ik hoe strak mijn kutje nog is. Zo'n piemel, nee, die lijkt me te groot!

Spuiten in haar open mond

Spuiten in haar open mond

Niets is zo lekker als klaarkomen in de mond van een heet wijf! Het sperma wordt na een fantastische pijpbeurt en neukpartij voor haar gezicht uit de lul gerukt en met kracht in haar smoeltje gespoten! Smullen maar!