Eerste Keer

Webcams
Ik geil op meisjes die zich voor de eerste laten neuken en een dikke pik diep in hun maagdelijke kutjes gestokene krijgen en veel pijn lijden!

Zenuwachtig voor eerste keer

Klaar voor de eerste keer

Zenuwachtig begon ze in haar dikke borsten te knijpen, want het was voor het eerst dat ze zich naakt aan een man vertoonde. Toch gaf ze me die blik die duidelijk maakte dat ze er klaar voor was. Ze wilde nu echt ontmaagd worden.

Eerste keer blowjob geven

Gezogen door een maagd

Voordat we begonnen aan de ontmaagding wilde ze me eerst pijpen. Ze kwam er zlef mee en daar had ik natuurlijk niets op tegen. Alsof ze eerst goed wilde proeven wat zo dadelijk in haar kleine kutje gestoken zou worden. Ze kon het overigens behoorlijk goed!

Films van ontmaagdingen

Talloze meisjes werden soms zonder dat ze het wisten gefilmd bij hun ontmaagding. Anderen wilde dit moment expres vastleggen. Zie hier een aantal geile films van meisjes die hun eerste keer voor de camera hebben beleefd!

Ontmaagd door oude kerel

Opa zuigt haar tietje af

Tiener maagd zet zich schrap wanneer ze ontmaagd gaat worden

Eerste keer gepenetreerd

Het moment was aangebroken om mijn meisje te ontmaagden. Mijn pik verlangde naar haar kutje en was keihard. Zij was heel zenuwachtig eb bang dat het veel pijn zou doen. Ze wist immers dat ze een bijzonder klein kutje had. Ze deed haar benen zo ver mogelijk open. Ze zette zich schrap en beet op haar tanden. Ik mocht erin...

Mijn penis legde ik op haar trillende poesje en stimuleerde met mijn eikel eerst haar clitoris een beetje. Lichtjes swaffelen, een beetje vaginaal vocht oplepelen en over haar schaamlipjes verspreiden. Toen drukte ik mijn eikel tussen haar lipjes en voelde hoe warm het daar was. Ik drukte door en centimeter voor centimeter gleed mijn penis in haar maagdelijk kutje.

Voor de eerste keer wordt een jong meisje vaginaal gepenetreerd

Penis in vagina van maagd

Mijn eikel zat in haar poesje en ze kon zich niet meer inhouden. Ze kreunde, maar toen ik doordrukte begon ze te schreeuwen. Het deed pijn, maar ik had geen zin om er nu weer uit te gaan. Dus ik duwde gewoon verder, greep haar bij de enkels en forceerde de penetratie.

Mijn lul zat nu halverwege haar kut en ik hield me niet meer onder controle. Ik duwde nu in één keer mijn stijve pik naar binnen. Met een gil werd ze zo ontmaagd. Wat was haar kutje ontzettend klein en strak, maar ik genoot daar wel van.

Ik trok mijn pik weer een stukje terug en gleed nog een keer diep naar binnen. Het deed al wat minder pijn. Ik herhaalde deze beweging en zag dat ze zich begon te ontspannen. De pijn ging al snel over in puur genot.

Wel was deze nieuwe ervaring nog heftig voor mijn meisje, want ze kon zich niet veel voorstellen bij het echte neuken. Nu wel. Nu is ze geen maagd meer. Haar eerste keer heeft ze uiteindelijk goed doorstaan. En volgend weekend ga ik haar kennis laten maken met de smaak van sperma!

Eerst keer in het strakke kutje

Eerste keer poesje openen

Haar kutje was zo lekker strak. Ik moest mijn vinger er zelfs met enige moeite in duwen, want het was duidelijk dat haar tiener spleetje nauwelijks geopend was. En juist dat maakte de ontmaagding voor mij zo super lekker. Hoe strakker, hoe beter, zeg ik altijd!

Eerste keer voor jonge tiener

Tiener is nu ontmaagd

Mijn pik zat nu helemaal in haar kutje en het deed pijn. Dat was duidelijk. Niet voor mij, want ik vond het zo ontzettend geil om mijn dikke lul nu in haar kleine lijfje te hebben zitten. Voorzichtig begon ik haar zo echt te neuken en ze vond het steeds leuker worden!

Kleine kutjes van maagden

Maagden hebben lekker kutjes, zoals je op deze sites kunt zien!

Samen neuken ze de tiener

Samen neuken ze de tiener

Een meisje laat zich overhalen om genomen te worden door haar twee beste vrienden! Ze azen al heel lang op de verlegen meid en eindelijk is het dan zover! Ze zien haar naakt, betasten en penetreren de tiener meid overal!